Als consument heb je hebt het recht om gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen je aankoop te retourneren. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. 
Het artikel dient in de originele verpakking en onbeschadigd en ongebruikt te worden teruggestuurd naar:

Hi Cutiepie
Op den Berg 26
6711 CT Ede

Zorg ervoor dat het pakketje voldoende gefrankeerd is en voeg ook een briefje bij met je naam, adres, bankrekeningnummer en het nummer van je bestelling. Na ontvangst van je pakketje stort Hi Cutiepie het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug. 

Waarom betaal ik verzendkosten voor het retourneren van een bestelling?
De verzendkosten die we in onze webwinkel rekenen zijn lager dan de daadwerkelijk gemaakte verzendkosten door Hi Cutiepie. En verzendingen vanaf €30,- zijn gratis. Daarmee komen we onze klanten tegemoet. We gaan er vanuit dat de informatie op onze website duidelijk en volledig genoeg is om een weloverwogen keuze te maken voor een artikel. Als je twijfelt over een aankoop, kan je ons altijd mailen voor advies. Het is voor ons geen enkel probleem om extra informatie over een artikel te geven, zoals bijvoorbeeld het gewicht of de maat, of meer informatie over de kleuren/materialen. Ook kunnen we indien gewenst extra foto's maken. We helpen je graag. Wanneer een besteld product toch geretourneerd wordt vinden wij het redelijk dat de verzendkosten hiervoor bij de klant liggen. 

In onze algemene voorwaarden staat meer informatie over herroepingsrecht.

Veilig bestellen en betalen met:
 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2016 - 2024 Hi Cutiepie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel